”Logan” Filminin Spin-Off’u Geliyor!

”Logan” Filminin Spin-Off’u Geliyor!
0

Hugh Jackman’ın son kez Wolverine’i canlandırdığı Logan filminde Logan’ın kızı olarak karşımıza çıkan X-23’ün solo filmi için çalışmalara başlandı.

Hayranlarının gözü yaşlı bir şekilde vedasını izlediği Hugh Jackman’ın canlandırdığı Logan’ın spin-off projesi için çalışmalara başlandı. 97 milyonl dolarlık bütçesine rağmen 616,7 milyon dolar gibi oldukça yüksek ve dudak uçuklatıcı bir gişe rakamı elde eden ”Logan” filminde Logan’ın kızı olarak karşımıza çıkan Dafne Keen’in canlandırdığı X-23 spin-off projesinin merkez noktası olarak yer alacak. Logan’ın adamantium alaşımlı iskelet yapısına sahip yeni mutantlar oluşturabilmek için geliştirilen bir proje’den sağ kurtulmayı başaran tek çocuğu olan Laura’yı X-23 olarak tanımıştık. Yaşlanan ve sürekli alkol kullanan her şeyden şikayet eden ihtiyar bir adamın hayattaki tek kızının ve onunda kendisi gibi bir mutant olduğunu öğrenince onu korumaya çalışmasındaki çabası, Logan’ı bir süper kahraman filmi olmaktan çok öteye taşıyıp, filmin çekim tekniğiyle beraber duygusallığın artmasını sağlamıştı.

Spin-off projesinin gerçekleşmesiyle ilgili ilginç bir bilgi ise bu projenin yapım aşamasına geçiş sürecinin DC Comics karakteri olan Wonder Woman’ın beyazperde de göstermiş olduğu başarı. “Logan”ın yönetmeni James Mangold ve yapımcısı Hutch Parker tarafından yapılan açıklamada Logan filminde tanıştığımız X-23’ü daha da yakından tanıyacağımızın bilgisini de verdi. Mangold ayrıca Wonder Woman’ın yakalamış olduğu başarının kadın süper kahramanlardan oluşan yeni filmlerin çekilmesi gerektiğini bir kez daha göstermiş olduğunu belirtti. Bu açıklamadan anlaşılacağı üzere Wondor Woman’ın başarısı kadın süper kahramanlar üzerinede daha fazla film çekilmesi gerektiğini ve bu yönde de çalışmaların artacağını gösteriyor. Mangold, Marvel’ın da buna benzer olarak Logan’ın mutant kızı Laura’nın solo filmini çekeceği ve onun hikayesinin X-Men evreni üzerinde bir çok yere gideceği bunun sonucunda da yeni filmlerinde çekilmesi için ilk adımın atılmasını sağlayacağınıda açıklamasına ekledi.

Logan’ın yapımcısı Hutch Parker ise X-23’ün Logan ile aynı tarz da bir yapım olamama ihtimalinin bulunduğunu ancak sinematik evren üzerinde yeni türlerinde denenmesi gerektiğini söyledi. Logan filminde Laura’yı canlandıran genç oyuncu Dafne Keen’in filmdeki küfürlü ve kanlı sahnelere rağmen göstermiş olduğu usta oyunculuk başarısı sinematik evren üzerinde başrollerinde kadın süper kahramanların bulunduğu yeni filmler yapılmasınında önünü açabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir