İsimsizler Dizisinin Yayın Günü Değişti

İsimsizler Dizisinin Yayın Günü Değişti
0

Kanal D ekranlarında yayınlanan İsimsizler dizisinin Pazartesi akşamları olan yayın tarihi 21 Ekimden intibaren Cumartesi akşamları olarak değişecek.

İsimsizler dizisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışında bulunan temsilciliklerinden birisinde göreve başlayacağı sırada Virankaya Kaymakamının şehit olduğu haberini alan, rahat bir işte çalışmak yerine ülkesi için tehlikeli bir işte görev yapmayı tercih eden, şehit olan kaymakamın yerine kaymakam olmak için gönüllü olan Fatih adındaki genç ve geleceği parlak bir diplomatı konu alıyor.

Yapımcılığını Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken dizinin başrolünde ise son olarak Diriliş Ertuğrul Dizisinde Güntekin Bey rolüyle seyrettğimiz Uğur Güneş yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Özel Harekat Polisi Hasan rolünde Bülent Alkış, Özel Kuvvetler Yüzbaşı Olcay rolünde Sedat Mert, Terörle Mücadele Polisi Ahmet rolünde Taner Ertürkler, İstihbaratçı Kürşad rolünde Volkan Keskin, Özel Harekat Polisi Murat rolünde Çağkan Çulha, Makam Şoförü Derman rolünde Musab Ekinci ve İstihbaratçı Seher rolünde Sera Kutlubey gibi gibi oyuncular yer alıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir