“Avengers: Infinity War” Filminden İlk Fragman Paylaşıldı!

“Avengers: Infinity War” Filminden İlk Fragman Paylaşıldı!
0

Sinemaseverlerin uzun bir süredir merakla beklediği Marvel Sinematik Evreni’nin yeni filmi ”Avengers: Infinity War” dan sonunda paylaşıldı. Fragmanı defalarca izleyen sinemaseverler oldukça etkilendiklerini ve tüylerinini diken diken olduklarını belirttiler.

Marvel’ın çizgi roman evreninden 60’tan fazla kahramanı sinematik evrende geçecek film olan ”Avengers: Infinity War” dan uzun bir süredir beklenilen fragman nihayet sinemaseveler’in beğenisine sunuldu. Russo kardeşler fragmanın yayınlanacağını 3 gün öncesinden resmi instagram hesaplarından paylaştıkları 3, 2 ve 1 fotoğrafları ile duyurmuşlardı. Heyecanla beklenilen o fragman geldi ve oldukça ilgi gören fragman dün intibari ile paylaşıldı.

Hatırlayacağınız üzere Kaptan Amerika: Kahramanlar’ın Savaşı filminde yaşanan olaylardan sonra kahramanlar ikiye bölünmüşler ve birbirlerinden uzak yerlerde yaşamlarını sürdürmeye başlamışlardı. Ancak dünyanın bir kez daha tehdit altında olması kahramanları tekrar bir araya getirecektir. Kahramanlarımızın karşılarında artık daha da güçlü bir düşman Thanos var. Sonsuzluk taşlarının peşine düşmeye başlayan Thanos, dünya için büyük bir tehdit oluşturur. Kötüler tarafından tehdit edilen dünyanın koruyucuları yine kahramanlarımız olacaktır. Önemli bir bilgi daha paylaşacak olursak dün yayınlanan fragman Comic-Con’dan sızdırılan fragman ile aynı değil.

Yayınlanan fragmana baktığımızda, Kara Dul’un imajını değiştirerek sarışın olduğunu, Kaptan Amerikanın geri döndüğünü ve Örümcek Adam’ın ”örümcek sezgilerinin” artık daha da gelişmiş olduğunu görüyoruz. Hatta Örümcek Adam’ın Iron Man’e benzer bir kostümü olduğunu fragmanı izleyenlerde farketmişlerdir. Iron Man’e gelecek olursak duygusal olarak adeta bir çöküntü yaşadığını görüyoruz. Scarlet Witch ve Visiyon arasındaki romantizm de biraz daha ilerdiğini görüyoruz.

Kısacası heyecan ve aksiyon dolu bir fragman bizleri bekliyor. 27 Nisan 2018’de vizyona girecek olan “Avengers: Infinity War” filminden paylaşılan ilk fragmanı aşşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir