Savaşçı Dizisi Reytinglerde Zirvede!

Savaşçı Dizisi Reytinglerde Zirvede!
0

Pazar akşamları yayınlanan ve Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı, 15 Ekim’de yayınlanan yeni bölümüyle reytinglerde totalde 1.sıraya yerleşmeyi başardı.

Yapımcılığını Limon Film’in yaptığı, Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok),  Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen) ve Nazan Diper (Selver Bozok) gibi isimlerin başrol oyunculuğunu yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk’ün oturduğu savaşçı dizisi pazar akşamı reyting sonuçlarında totalde 1. sıraya yükseldi. AB kategorisindeyse Tv8 kanalında ekranlara gelen ve Yıldız Tilbeyi juri üyesi yaparak oldukça ses getiren  O Ses Türkiye’yi geçemedi.

2200 yıllık bir destanın konu olarak ele alındığı, bir yıldan daha uzun bir süredir yapılan çalışmalar sonucunda ekranlarda izleyicileriyle buluşan savaşçı dizisi, Bordo Bereliler’e bağlı olan bir timin hikayesini konu alıyor. “Ölüm sessizliği içinde, bir kez daha, dağlar Kılıç’ın sesiyle yankılanır: Sağ ya da Şehit! Biz geride adam bırakmayız!” sözleriyle hafızalara kazınan dizi izleyicilerinden de oldukça fazla bir ilgi görüyor. Senaryo yazarlığını Süleyman Çobanoğlu’nun yaptığı savaşçı dizisinin reytinglerdeki yükselişini gelecek haftada da sürdürmesi bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir