Trabzonspor – Yeni Malatyaspor maçı canlı izle (26.09.2020)

Trabzonspor – Yeni Malatyaspor maçı canlı izle (26.09.2020)
0

Türkiye Süper Liginde 2019/2020 sezonu heyecanı sürüyor. Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor. Trabzonspor – Yeni Malatyaspor maçı 26 Eylül 2020 Cumartesi günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 19:00 olarak belirledi. Trabzonspor son 5 maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Yeni Malatyaspor takımı ise son 5 maçında 4 mağlubiyet ve 1 beraberelik istatistik sergiledi. Karşılaşma için Trabzonspor’e 1.58 oran verilirken, Yeni Malatyaspor takımına 3.60 oran verildi. İddaa’da beraberlik oranı ise 3.30 olarak belirlendi.

Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor arasındaki futbol karşılaşması 26 Eylül 2020 tarihinde saat 19:00 (TSİ) başlayacak. Peki Trabzonspor – Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden “Trabzonspor Yeni Malatyaspor canlı izle”, “Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak” aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports 1 kanalları dijital yayın platformu Digitürk abonelerine özel yayın yapmaktadır. beIN Sports 1 izlemek, beIN Sports 1 şifresiz izleyebilmek ve beIN Sports 1 canlı yayın izlemek için abonelik zorunludur. Dolayısıyla bu maçı internetten ücretsiz bir şekilde canlı izleyebilmek mümkün değildir. Ayrıca Digitürk’e ait olan Digitürk Play üzerinden de maçı canlı izlenebilir.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir