Bu Hafta İzleyici İle Buluşacak 10 Başarılı Film

Bu Hafta İzleyici İle Buluşacak 10 Başarılı Film
0

Sinemaya gidip ne izlesem diye düşünenler için hazırladığımız bu listede vizyona giren 9 filmi ele aldık. Şimdiden iyi seyirler.

 

Sicario: Day Of The Soldado

Ajan Graver, uyuşturucu kaçakçıları tarafından Amerika’ya kaçak yollar ile geçirilen teröristlerden haberdar olunca Alejandro ile haberleşecektir. Ailesi uyuşturucu karteli tarafından öldürülen Alejandro bu durumu görevi daha da kızıştıracaktır.

 

Doğmamış

Mary ikiz çocuklara hamiledir ancak doğum sırasında bir çocuğunu kaybeder ve bu Mary’nin içinde doldurulamayan bir boşluğa neden olur. Zamanla bu boşluk korkuya dönüşecektir. Mary’nin korkusu ise bu bebeğinin de ikizi gibi hayatını kaybetmesidir.

 

Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağaüstü Yolculuğu

Racastan sokaklarına yaşayan Aja, annesi öldükten sonra babasını bulabilmek için Fransa’ya doğru yola çıkacaktır. Paris’e gelir gelmez işleri garipleşen Aja, bir taksi şöförü ile İKEA’ya gider ve orada Marie adlı bir kıza aşık olur. Tüm bunlar yetmezmiş gibi birde dolap içinde sıkışır ve bambaşka bir yere kargolanır.

 

Kaçış Planı 2: Hades

Ray aradan geçen 3 yıldan sonra The Tomb adlı hapisaneden kaçmayı başarmıştır. Ray’in kaçışının ardından düzenlenen forumda mahsur kalan Breslin ekibi üyesi Shu tekno terör labirentinde mahsur kalacaktır.

 

Sessiz Ol

Murat ve Aslı uyandıklarında hiç bilmedikleri bir yerde elleri ve ayakları bağlı şekilde uyanacaklardır. Oraya nasıl veya ne şekilde geldiklerini hatırlayan çift oradan kurtulmaya çalışmaktadırlar ancak Suzan onlara büyük bir sürpriz hazırlamıştır.

 

T.İ.M

Özel kuvvetler bölüğünde Yüzbaşı olan Serdar pusuya düşürülür ve 16 asker arkadaşını kaybeder. Telsizi kapatıp yaptığı bu operasyon yüzünden görevden alınan serdar gizli bir görev için tekrar çağırılacaktır.

 

Yakalandın

Birbirini seven ancak sürekli rekabet içinde olan beş arkadaş her yıl bir araya gelerek ‘elim sende’ oynamaktadırlar. Artık yaşları ilerlemesine rağmen oynamaya devam etmektedirler ve bu yılda oyun hiç yenilmeyen arkadaşlarının düğününe denk gelmiştir.

 

Karavan

Ella ve John bir yaz sabahı karavanları ile yola düşeceklerdir. Onları ziyarete gelen çocukları anne ve babalarını evde bulamayınca telaş içinde telefona sarılır ve ararlar. Ancak tüm çabalarına rağmen ebeveynlerini ikna edemezler.

 

Sevimli Emojiler 2

Fidolord tarafından oluşturulan virüs tekrar sıkıntılara neden olacaktır ve uzaylılar da kraliçeyi yeniden programlamaya çalışmaktadırlar. Ellerinde bulunan iki adet dikenli misyon ile yola çıkan arkadaşlar binbaşı Swanson’un yardımına ihtiyaç duymaktadırlar.

 

Daha

14 yaşında olan Gaza, okulu bitirdikten sonra büyük şehre taşınıp lise okumayı düşünmektedir ancak bu hayal gerçekleşmeyecektir. Babası onu insan kaçakçılığı yapan şebekenin bir üyesi haline getirmiştir. Gaza bir yandan babasının baskısı diğer yanda ergenliği yaşayan karakterinin etkisiyle stres yaşamaktadır ve artık herşeyi göçmenleri incelemek olacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir