Kardeş Çocukları dizisi yeni sezonda tam gaz devam! Yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Kardeş Çocukları dizisi yeni sezonda tam gaz devam! Yeni sezonu ne zaman başlayacak?
0

Star Tv ekranlarının geçen sezon başlayan ve her yere ismini en ön sırada yazdıran Kardeş Çocukları dizisi ile ilgili haberler bitmek bilmiyor. Reyting canavarı dizinin yeni sezon ile ilgili haberler gelmeye başlıyor. Star Tv ekranlarının popüler dizisi olan Kardeş Çocukları dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor? Kardeş Çocukları dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Kardeş Çocukları dizisi ile ilgili tüm detaylar ve fazlası dizimio.com adresinde olacak. İşte detaylar haberimizin devamında…

Gold Filmin sahibi Faruk Turgut, geçtiğimiz sezon Star TV ekranında 1. sezonuyla yer alan ve beğeni toplayan Kardeş Çocukları dizisinin 2. sezon çekimlerine yarın (28 Ağustos Çarşamba) başlanacağını twitter hesabından duyurdu.

Dizinin yapımcılarından ve oyuncularından dizi ile ilgili yeni sezon bilgileri hiç bir yerde gelmezken filmin yapımcılığını üstlenen Gold Film sahibi Faruk Turgut, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile bugün sete başladıklarını ve kısa süre içerisinde Eylül ayında Kardeş Çocukları dizisinin beklenildiği gibi Cumartesi günleri ekranlara geri döneceğini açıkladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir