”Peter Rabbit” Filminden Yeni Fragman Paylaşıldı!

”Peter Rabbit” Filminden Yeni Fragman Paylaşıldı!
0

Dünya üzerinde pek çok yaş grubundaki insan tarafından büyük bir beğeni ve ilgiyle okunan ”Peter Rabbit” filminden yeni fragman paylaşıldı. Yaramazlığı ve maceralarıyla ünlü olan tavşan Peter, animasyon türünde beyazperdeye uyarlanıp izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yaramaz tavşan Peter ve arkadaşlarının macera dolu hikayesinin anlatılacağı ”Peter Rabbit” filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Önümüzdeki sene 23 Şubat tarihinde beyazperde de izleyici ile buluşacak olan filmden kısaca bahsetmek gerekirse maceracı ve bir o kadar da yaramaz olan tavşan Peter ve arkadaşları boş bir kır evi buluyorlar ve o evi sahipleniyorlar. Maceracı kahramanlarımız eve yerleştikten sonra rahat bir yaşam sürmeye ve günlerini gün etmeye başlıyorlar. Ancak bu rahatlıkları suratsız McGregor’un ortaya çıkmasıyla bir nevi son buluyor. Kahramanlarımızın yerleştiği eve imha işleri için gelen Bay McGregor’un bu gelişi o ve sevimli kahramanlar arasında büyük bir çatışmanın başlamasına sebep oluyor. Çatışmaya hayvan sever Bea’nin de dahil olmasıyla işler değişir.

Ünlü yazar Beatrix Potter’ın eserinden uyarlanan filmin seslendirme kadrosuda bir o kadar dikkat çekiyor. Filmin seslendirme kadrosunda Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Rose Byrne, James Corden, Bernardo Santos, Deborah Rock ve Ty Hurley  gibi isimlerin bulunduğu filmin yönetmenliğini ise Will Gluck yapıyor. Filmin senaryo yazarlığını ise yönetmen Will Gluck ile birlikte Rob Lieber yapıyor. ”Peter Rabbit” filminden yayınlanan yeni fragmanı aşşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir